0

zomer luchtjes 640Heerlijk! Het zonnetje breekt door en de temperaturen gaan omhoog. Iedereen raakt in tropische sferen en het Vondelpark loopt binnenkort weer over van de BBQ’ers. Wat wij vooral nu denken: nieuw seizoen, nieuw luchtje!

Het wordt ons dit jaar niet makkelijk gemaakt, want veel van onze favoriete parfum merken komen met speciale zomervarianten op klassieke geuren of zelfs limited edition luchtjes. Er zijn er een paar waar we op de redactie helemaal weg van zijn. Lees onze reviews over deze drie heerlijk zomerse luchtjes hieronder.

1. Calvin Klein One Summer 
De Summer variant van CK’s klassieke geur One is precies zoals het ruikt als je een lange middag in de zon ligt. Het ruikt naar ijskoude limonade met je vriendinnen op een grasveld en naar andere zomerherinneringen. Het frisse karakter van One is in de zomervariant van het luchtje behouden, je herkent het meteen! Nog een plus, zoals altijd zijn de CK geuren unisex. Jij en je partner kunnen het lekkere luchtje dus delen.

2. Davidoff Cool Water Summer Seas 
Davidoff Cool Water is een luchtje dat iedereen kent. De frisheid van water komt in geen enkele andere geur zó duidelijk naar voren. Niet verwonderlijk dus dat de zomereditie van de geur Summer Seas heet. Het parfum moet je meenemen naar een zonnige, maar actieve dag op de oceaan. Of je nou graag zeilt, roeit of surft, dit is hét luchtje waardoor je zin krijgt om het water op te gaan met de zon op je bol.

3. Escada Turquoise Summer 
Het zomerluchtje van Escada zit dit jaar bomvol fruit! In de levendige geur herken je vooral de zoetheid van rood fruit, een ijssorbet zou erbij verbleken. De geur zorgt voor een vrolijke lach op je gezicht en maakt dat je zin hebt om in een kleurig zomerjurkje rond te flaneren. In tegenstelling tot de andere geuren is dit een typische meisjesgeur die je dan ook direct een vrouwelijk gevoel geeft.

Alle drie de geuren zitten in een zomerse editie van de traditionele flacons. CK’s flesje representeert de overloop van strand (de onderkant) naar zee (de bovenkant). Ook het Davidoff parfum maakt gebruik van een subtiel kleurverloop in de flacon die de verschillende blauw- en groentinten van de oceaan verbeelden. Het Escada parfum doet heel schattig aan met vlinders, die geëtst zijn in het glas en een roze vlinderversiering op de dop.

Zowel CK One Summer, Davidoff Cool Water Summer Seas als Escada Turquois Summer zijn online of in officiële verkooppunten van de merken te koop. Klik op de flacons om te bestellen!

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties