0

LancasterWe kregen afgelopen woensdag al even een voorproefje van hoe de zomer ook alweer voelde: heerlijk! Hoe erg we er ook van houden om in de zon te zitten: we kunnen ondertussen niet meer doen alsof ons neus bloedt. In de zon zitten is niet alleen maar goed voor je en het kan zelfs echt gevaarlijk zijn. Zorg er daarom voor dat je altijd goed beschermd bent als je gaat zonnen.

Lancaster maakt dat deze zomer nét even iets makkelijker voor ons. Zij lanceren een aantal speciale zomerproducten waaronder hun ‘gouden zomerduo’ en een fijn parfum. Deze producten zijn ontwikkeld voor de zomer, dus je kan er op reken dat hoe warm het ook wordt ze gewoon hun ‘werk’ blijven doen.

Het gouden zomerduo van Lancaster is een combinatie van het Anti-Dark Spot Serum en Sun Control Anti-Wrinkles & Dark Spots. De eerste is een serum/dagcrème die de donkere plekjes op je huid tegengaat met speciale DNA techniek. Dit zorgt ervoor dat de teint die je in zomer krijgt mooi en egaal wordt en dat je straalt. Het serum ruikt erg fijn, smeert makkelijk uit en je hebt er maar een heel klein bolletje van nodig. Ook trekt het snel in en voelt het fijn op de huid. Het andere deel van het duo is een Sun Control zonnebrand. De zonnebrand gaat (pigment)vlekjes en rimpelvorming op het gezicht tegen. Je hebt factor 30, 50 en 50+. De zonnebrand is wit en lijkt vrij vettig, maar als je hem uitsmeert op de huid verdwijnt dat vettige direct.

Bij de zomer hoort natuurlijk ook een lekker zomers luchtje. Helaas zit er in veel luchtjes alcohol en als dat het geval is, moet je dat parfum niet in de zon dragen. Dat kan namelijk rare vlekken op je huid veroorzaken. Gelukkig weet Lancaster dat ook en hebben zij een heerlijk zomers luchtje op de markt gebracht zónder alcohol. Op de verpakking staat dan ook trots ‘can be worn in the sun’. Het luchtje is alles wat je van een zomergeur verwacht: fris, fruitig, zwoel en zonnig. Je waant je met Sole di Capri direct op een wit strand aan een blauwgroene oceaan. Een onmisbare geur als je op vakantie gaat!

Klik op de producten om te bestellen.

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties