0

OPIDe kerst inspireert veel beautymerken om een speciale en soms limited edtion kerstcollectie uit te brengen in vaak prachtige winterkleuren. Zo zagen we al heel wat make-up sets voorbij komen om jouw gezicht holidayproof te maken, maar je nagels mogen niet achterblijven.

Nagelverzorgingsmerk OPI brengt samen met zangeres Gwen Stefani twee nieuwe collecties uit speciaal voor de feestmaand. De samenwerking is precies wat je wilt uitstralen tijdens de feestelijke kerstdagen: glamour! Daarom hebben de twee wederom de handen in één geslagen en brengen 16 verschillende nieuwe nagellakjes uit.

Als je Stefani als een kleur zou moeten omschrijven, zal dat gegarandeerd rood zijn en de meeste nagellakjes hebben deze kleur. Elegante rood- en paarstinten toveren jouw handen om naar echte eye-catchers en dat wil iedereen natuurlijk. Geen kerst zonder glitter en daarom bevat deze holiday collectie ook 4 glitter top coats, die ook nog eens te verkrijgen zijn in leuke geschenkverpakkingen. Ideaal om onder de boom te leggen voor jouw vriendin of zus.

De Gwen Stefani Holiday 2014 Collection is vanaf november verkrijgbaar, zowel de losse lakjes als de geschenkverpakkingen.

 • IMG_5755
 • IMG_5763
 • eerste laagje
  Eerste laagje nagellak
 • tweede laagje
  Tweede laagje nagellak
 • IMG_5767
  Glitter top coat

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties