0

geuren 150Bij elk seizoen hoort eigen een nieuwe geur en nu het al wat lichter wordt buiten, krijgen wij zin in een andere ambiance. Hoewel we op de zomer nog even moeten wachten, hebben wij stiekem al twee zomergeuren uitgekozen die wij gaan dragen.

Jimmy Choo en Roberto Cavalli hebben namelijk allebei een geur uitgebracht die wel eens de musthave van deze zomer zou kunnen worden. Ze zijn nogal verschillend en daarom perfect te dragen voor dag en nacht. Hieronder de review van de geuren!

Jimmy Choo – Blossom (dag)
Met Blossom heeft Jimmy Choo de perfecte day-time fragrance voor in de zomer weten te creëren. Het frisse geurtje is erg fruitig, met framboos dat overheerst, maar door de basis van sandelhout en musk wel gemaakt voor een volwassen vrouw. Zo ben je straks met je Jimmy Choo’s hakken en deze geur een vrouw waar mannen naar om zullen kijken op straat!

Roberto Cavalli – Paradiso (nacht)
Een zwoele zomeravond met Cavalli’s Paradiso om je heen en het zal een avond worden om nooit te vergeten. De geur is ontworpen om het leven te vieren en dat ruik je ook. Wij vinden de geur door. de citrus vermengd met bergamot en mandarijn, erg uitdagend, origineel en mediterraans. Typische Cavalli dames zullen zeker opvallen met deze geur!

Wil jij je nu al in de zomer wanen? Klik dan op onderstaande foto om Paradiso te bestellen. Blossom zal deze maand in de winkels te koop zijn.

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties