0

luchtjes 150Dolce & Gabbana had al het heerlijke parfum Light Blue in hun assortiment en daar zijn nu twee nieuwe pareltjes aan toegevoegd! Het modehuis lanceerde het damesparfum Light Blue Escape to Panarea en het mannenparfum Discover Vulcano die perfect zijn voor die zwoele zomeravonden.

De geuren zijn geïnspireerd op Panarea, een piepklein eiland dat vlakbij Sicilië ligt. De parfums zijn lekker luchtig en ideaal voor de zomerse dagen. De basis van de geur is zacht en verleidelijk en bestaat onder andere uit peer, bergamot, jasmijn en oranjebloesem. Zodra je Escape to Panarea en Discover Vulcano ruikt, denk je aan een fijne zomerse bestemming en zie je jezelf al helemaal in bikini (of zwembroek voor de mannen) op het strand liggen.

De karakteristieke Dolce & Gabbana flacons zijn eenvoudig, maar stijlvol. De verpakkingen, die bestaan uit een foto van het liefdeseiland, zijn erg origineel en anders dan we van andere parfums gewend zijn!

Nieuwsgierig geworden en wil je deze zomerse parfums meteen aanschaffen? Klik dan op onderstaande foto’s om meteen te bestellen!

www.douglas.nl

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties