0

les beiges de chanel 150Wij vrouwen dragen make-up om er beter uit te zien, maar helaas resulteert dit soms in te aanwezige maquillage. Jouw teint zou gezond en stralend moeten zijn alsof je een dag hebt gelopen in het zonnetje van Parijs en dat is precies wat Chanel in gedachte had bij het maken van hun Les Beiges make-upproducten.

Deze lijn is sinds kort aangevuld met drie nieuwe items. De Les Beiges Healthy Glow Multi-Colour is een poeder bestaande uit drie nuances die gezamenlijk, als duo  of los van elkaar te gebruiken zijn. Zo functioneert de lichtste tint als highlighter, kan de donkere de slaap en wangen te benadrukken en is de middelste bedoeld om over het gele gezicht aan te brengen.

Het aanbrengen van de poeder kun je doen met de maanvormige brush die bij Les Beiges Healthy Glow Multi-Colour zit, maar je kunt ook Les Beiges Retractable Kabuki Brush hiervoor gebruiken. Deze borstel is écht super zacht! Les Beiges Healthy Glow Multi-Colour is in twee verschillende kleuren verkrijgbaar.

Tot slot is de Les Beiges lijn uitgebreid met Les Beiges All-In-One Healthy Glow Fluid. Deze fluid, verkrijgbaar in zes kleuren, versmelt met de huid zodat deze perfect wordt. Onregelmatigheden verdwijnen als sneeuw voor de zon, de huid wordt gehydrateerd en het voelt ook nog eens heerlijk aan. Bovendien bevat de fluid een heerlijk parfum met onder andere watermeloen, pioenroos en witte muskus.

Conclusie: deze heerlijke serie nieuwe producten is een ware musthave voor alle vrouwen. Bekijk de foto’s hieronder!

www.chanel.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties