0

chanel make up tas 150Chanel’s limited edition make-up collectie zegt het zelf al: l’intemporel, oftewel tijdloos. Chanel heeft voor ons in ieder geval allang bewezen voor altijd in het modebeeld te passen.

Deze maand bestaat de iconische 2.55 tas 60 jaar en om dat te vieren komt Chanel met een speciaal oogschaduwpalet en speciale nagellak. Deze limited edition collectie heeft, zoals we gewend zijn van de Chanel beautylijn, weer een origineel kleurenpalet.

Wij testten deze nieuwe oogschaduw en nagellak. Ben je benieuwd? Kijk dan hieronder voor onze review.

L’intemporel de Chanel – Palette ombres à paupières
Voor veel vrouwen is oogschaduw niet iets wat ze dagelijks op doen en naar ons idee is deze oogschaduw van Chanel daar ook niet voor bedoeld: de kleuren zijn prachtig en zijn perfect voor een avondje uit. Voornamelijk de paarse en groene tinten vinden wij mooi omdat ze je ogen niet zo hard maken als bij een smokey eye, maar wel de ogen extra accentueren.

Le Vernis – Intemporel
Chanel nagellakken zijn de crème de la crème onder de nagellakken. Met de meest originele kleuren en makkelijke applicator weet Chanel vrouwen over de hele wereld hun nagels netjes te houden. Voor deze limited edition zijn de makers voor zilver gegaan, een tint die zowel in de zomer als winter kan worden gedragen. Wees gerust: de kleur dekt goed! Wij denken dat deze weer snel is uitverkocht. Een tip: de dop van de Chanel nagellak is gemaakt om je vinger op te leggen tijdens het lakken. Zo wordt je nagels lakken nog gemakkelijker!

De oogschaduw en nagellak zijn exclusief verkrijgbaar in de Bijenkorf Amsterdam.

  • les-intemporels-de-chanel
  • FullSizeRender

www.chanel.com

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties