0

coco mademoiselle 150Dé manier om jezelf even in de watten te leggen is met Chanel. Hoewel een tas en kleding een beetje boven het budget liggen voor de meesten, kun je jezelf altijd verwennen met hun prachtige make-up en heerlijk ruikende geuren.

Nu breidt Chanel hun Coco Mademoiselle lijn uit met een ‘Scented Foam Bath’ (badschuim) en Gentle Body Exfoliant (scrub). Wie bekend is met de geur, weet dat deze heerlijk ruikt. De frisse topnoten zijn mandarijn, sinaasappel, bergamot en oranjebloesem en het hart is bloemig dankzij roos, jasmijn en mimosa. De basis bestaat onder andere uit vanille, tonkaboon en witte muskus.

De Scented Foam Bath komt in een riante flacon van 400ml; werkelijk een juweel voor in de badkamer. Zodra je een beetje ervan in bad doet, komt je direct de frisse geur van het parfum tegemoet en ontstaat er een fijn schuim.

De Gentle Body Exfoliant wordt verkocht in een witte glazen pot met daarin 150 gram scrub. Dankzij de rijke creme, welke gevuld is met hele fijne exfolieerende micro-beads, geeft je jouw huid een huidvriendelijke scrub. Je kunt de scrub op twee manieren gebruiken, namelijk op natte en een droge huid. Gebruik het enkel op de droge huid als je een meer intense scrub wilt.

Bekijk foto’s van de producten hieronder! De Chanel Coco Mademoiselle Scented Foam Bath en Gentle Body Exfoliant zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen, zoals de Bijenkorf en Douglas.

coco mademoiselle 1

coco mademoiselle 2 coco mademoiselle 3

foto 9

www.chanel.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties