0

Chanel N5 special edition 1Het welbekende verhaal achter het iconische Chanel N°5 parfum is dat Chanel een aantal parfums rook, de vijfde het lekkerst vond en N°5 dan ook de meest toepasselijke naam vond. Vele jaren verder wordt N°5 nog steeds door veel vrouwen gedragen en herkend.

Omdat 5 altijd al het geluksgetal van Coco is geweest, wordt het bestaan van N°5 Eau Première parfum dit jaar goed gevierd op 5/5/15. Het parfum is ter ere van de gelegenheid in een nieuw jasje gestoken. Voor om het typische witte doosje met de herkenbare zwarte lijnen heen zijn tien verschillende verpakkingen in reflecterend zilver ontworpen. Ook is er een nieuwe campagne geschoten met Chanel N°5 en Gisele Bundchen in de hoofdrol. Een topless Gisele houdt op het beeld stevig een oversized Chanel flacon vast: simpel, maar beeldschoon.

De speciale verpakkingen van het parfum kan je van 5 tot 31 mei ontdekken in de Bijenkorfen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven. Op de redactie kregen we onderstaand exemplaar al opgestuurd, maar stiekem willen we ze natuurlijk alle tien verzamelen!

Je kan de reguliere edities van het parfum bestellen door op de foto’s te klikken.

(Beeld: www.chanel.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties