0

REVIEW Chanel Les Beiges Poudre Belle Mine NaturelleNa Chanel’s geliefde zomerlakjes Bel-Argus en Azuré onder de loep te hebben genomen vorig week, was het tijd voor een ander topproduct uit de beautylijn van Chanel: Les Beiges Poudre Belle Mine Naturelle.

Dit poeder belooft een natuurlijke healthy glow, iets waar wij vrouwen allemaal wel van dromen. Daarnaast beschermt het de huid met behulp van de anti-oxiderende werking tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ook bevat het poeder een SPF15 zonnefilter. Conclusie; een perfect product voor een zomerse dag (en de rest van het jaar natuurlijk ook)!

Wij ontvingen van Chanel het poeder in de lichtste kleur, namelijk N°20. Het doosje is opvallend; met de ‘beige’ kleur is het iets anders dan de zwarte verpakkingen die we van Chanel gewend zijn maar absoluut niet minder mooi. Sterker nog, het doosje is een waar sieraad voor in je tas of op je make-uptafel.

Wanneer je het doosje opent, komt de maanvormige kwast en het spiegeltje tevoorschijn. Het poeder ruikt heerlijk! ILFN’s Michelle testte Les Beiges op haar huid. Wanneer je het aanbrengt, kun je zelf bepalen hoe ‘dik’ of ‘dun’ je dit doet. Michelle koos voor een lichte dekking, fijn naturel met deze zomerse dagen. Het resultaat? Precies wat Chanel belooft; een healthy glow!

Bekijk de foto’s hieronder. Wil jij Les Beiges Poudre Belle Mine Naturelle ook hebben? Klik dan op één van de foto’s om te bestellen!

Chanel Les Beiges 1

Chanel Les Beiges 2

Chanel Les Beiges 3

Before…

Chanel Les Beiges 4

Chanel Les Beiges 5

Chanel Les Beiges 6

Chanel Les Beiges 7

Chanel Les Beiges 8

Chanel Les Beiges 9

…after!

www.debijenkorf.nl

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties