0

reveal 150Een paar weken geleden lieten we al weten dat Calvin Klein ons dames heel erg blij gaat maken met een nieuwe geur en die is vanaf deze week dan eindelijk verkrijgbaar in de winkels! Het luchtje kreeg de naam Reveal en is een zwoele en warme geur, perfect voor die romantische zomeravonden.

Niet alleen de campagneposter en video zijn super sexy, ook de geur zelf is zeer verleidelijk, sensueel en verslavend lekker! De warme ondertonen zorgen voor een spannend effect en passen perfect bij de ideale Calvin Klein vrouw. De geur opent met zout, waardoor je meteen zin krijgt in een zonnig strand met een strakblauwe lucht. Pepers maken de top nog wat pittiger en sprankelender.

Het hart van de parfum bestaat uit iris en ambergris. Amber blijft lang op de huid zitten, waardoor je het luchtje lekker lang blijft ruiken. De basis ruikt naar sadelhout, kasjmier en vetiver. Deze houtsoorten zorgen voor de warme en sexy feel die je bij deze geur krijgt.

Bekijk het campagnebeeld én de zwoele campagnevideo met onze eigen Doutzen hieronder. Wil je het heerlijke geurtje bestellen bij Douglas? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties