0

CK SummerHet fijne aan het begin van het zomerseizoen zijn niet alleen de eerste zonnestralen op je bol, narcissen in het park en rokjesdag, maar als je het ons vraagt zijn dat ook alle zomeredities die uitkomen van onze favoriete parfums!

Ook Calvin Klein brengt dit jaar opnieuw een zomer editie uit van hun klassieker Eternity. De geur behoudt de frisheid van het originele Eternity, maar voegt daar een bloemige, zomerse noot aan toe. Zowel het flesje als de verpakking van het flesje doen denken aan een mooie zonsondergang en dit beeld krijg je dan ook niet meer uit je hoofd als je het parfum draagt.

Waar je ook bent, als je een vlaag ruikt van het parfum zit je even met je hoofd op een Caribisch strand met een briesje door je haren naar een kleurrijke zonsondergang te kijken. Het luchtje laat zich het best beschrijven door de drie woorden: fris, bloemig en warm en is daarmee onmisbaar tussen jouw collectie zomergeuren.

Calvin Klein Eternity Summer 2015 is op dit moment te koop bij geautoriseerde verkooppunten. Je kan het parfum bestellen door te klikken op onderstaande afbeeldingen.

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties