0

Biotherm 640Ons lichaam bestaat voor ruim 90% uit water, we moeten er dan ook voor zorgen dat we goed gehydrateerd blijven. Dat betekent dat we minimaal 2 liter water op een dag moeten drinken, jullie kennen het riedeltje wel. Maar hoeveel je ook drinkt, soms kan je gezicht nog wel een extra oppeppertje gebruiken, net een beetje extra hydratatie van buitenaf in plaats van binnenuit.

Daarvoor heeft Biotherm een fijne verzorgingslijn: Aqua Source. Deze lijn belooft je huid te laten stralen en soepel aan te laten voelen. De formule van de producten is helemaal nieuw en bevat veel ‘life plankton’ en mannose, samen brengt dit de vochtbalans van je huid weer op orde en kan dit maar liefst zeven uur voor je vasthouden.

In de lijn vind je verschillende dagcrèmes, een nachtcrème, een serum, oogcrème, een BB cream en een CC gel. Wij hebben de standaard dagcrème uit de lijn voor je getest en zijn zeer enthousiast over de gel-achtige substantie. De crème trekt snel in en is stevig genoeg om van het potje naar je gezicht te brengen, zonder dat alles valt. Met sommige gel crèmes is dat namelijk wel anders.

Ook niet onbelangrijk: Aqua Source heeft een hele prettige, frisse geur. Als water ergens naar zou ruiken, dan zou dat ongeveer zo zijn. Al met al is de dagcrème een fijn en fris begin van je dag en laat hij je huid heerlijk soepel aanvoelen. Een aanrader dus!

Klik op de productfoto’s om te bestellen.

www.douglas.nl

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties