0

lancome 1 150Foundation is een beetje hetzelfde als een spijkerbroek: als je eenmaal de juiste hebt gevonden laat je hem nooit meer gaan. Met zoveel nieuwe producten zie je soms door het bomen het bos niet meer. Wij hebben in ieder geval een product dat zeker het proberen waard is!

Lancôme Miracle Cushion is de nieuwste rage op het gebied van foundation en poeders. Met het uiterlijk van een compact poeder, maar een vloeibare inhoud, is het een dekking die we nog nooit eerder hadden gezien. Met een bijgevoegde applicator dep je op een spons waarin de vloeibare foundation luchtig wordt gehouden. Vervolgens deel je het gemakkelijk over het gehele gezicht.

Het kernwoord van dit nieuwe product is ook gemak. Met een handomdraai zit de foundation op je gezicht, zonder strepen achter te laten. Het is wel wat lastiger om de spons te gebruiken in de hoekjes bij je ogen, maar daar krijg je vanzelf wel een handige techniek voor. De foundation dekt heel goed, in het begin is het geheel wat glowy maar dat trekt weg, ondanks de luchtige feel op de huid. Ook handig: de spons is heel makkelijk te vervangen.

Lancôme Miracle Cushion is nu verkrijgbaar in 6 kleuren. Als je het product voor het eerst koopt, moet je de complete set aanschaffen. Als de Cushion op is, kun je een refill kopen.

Wil je de nieuwe foundation zelf ook in huis? Klik dan op de foto hieronder!

www.douglas.com

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties