0

Reveal doutzenGisteren bleek dat de schattige Phyllon zichzelf binnenkort de grote broer mag noemen van een broertje of zusje. Mommy Doutzen liet gisteren namelijk met een foto van zichzelf via Instagram weten opnieuw zwanger te zijn!

De Friese schone is op dit moment zestien weken zwanger, maar mocht het vanwege haar contracten nog niet delen met de wereld. Er stonden voor Doutzen nog zoveel klussen op het programma, nu deze gedaan zijn kon de mega blije mommy dan ook niet wachten om het nieuws naar buiten te brengen. Drie jaar geleden beviel Doutzen van haar zoontje Phyllon, het topmodel ging toen na zes weken weer aan het werk. Voor Victoria’s Secret en L’Oreal blijven de klussen doorgaan tot maart, daarna komt Doutzen waarschijnlijk alleen met haar hoofd in beeld.

Het Nederlandse supermodel is in juli uitgerekend en is van plan te blijven sporten. Haar personal trainer die zelf kort geleden ook een kindje heeft gehad maakt voor de zwangere Doutzen een speciaal aangepast programma, waarbij de focus vooral op haar armen zal liggen.

Doutzen via Instagram: “This is not a #throwbackthursday this is now! So happy to share with you that we are expecting”

Doutzen via Instagram: “This is not a #throwbackthursday this is now! So happy to share with you that we are expecting”

www.instagram.com/doutzen

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties