0

Angel Ball - Arrivals at Cipriani Wall Street.Blake Lively schreeuwde het van de daken toen ze samen met hubby Ryan Reynods bekend gingen maken dat ze een kindje verwachten. De actrice is helemaal gek op fashion en ze wilt haar gevoel voor mode ook niet onder stoelen of banken steken nu ze zwanger is.

Blake wordt namelijk keer op keer gespot met de mooiste looks en ook op de rode loper weet ze weer flink uit te pakken. Gisteren werd deze prachtvrouw op de red carpet gespot bij het L’Oreal Paris Annual Woman of Worth gala. De actrice straalde van top tot teen in een charmante zwarte rugloze jurk waarbij het accent heel erg op haar buik gelegd werd. Blake zit er niet op te wachten om haar buik onder lagen van kleding te moeten verstoppen en is erg trots op haar mooie baby bump.

De ex-gossip girl liet haar lange weelderige lokken los en combineerde armbanden en bijpassende oorbellen bij haar jurk. Haar hakken had ze dit keer wel thuisgelaten en droeg zwarte strappy sandalen. Blake werd vorige maand nog opnieuw genoemd als nieuw gezicht van L’Oreal Paris, dus dat was zeker reden voor een feestje!

Benieuwd naar de foto’s van Blake Lively? Bekijk ze dan hier!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties