0

REVEAL Zus Doutzen geeft tips voor droomfiguurDoutzen Kroes weet precies wat ze moet doen om een droomfiguur te krijgen. Naast een beetje aanleg, (Doutzen: “mijn buik is nooit een probleem geweest”) moet er natuurlijk ook hard gewerkt worden om een mooi lichaam te krijgen.

Het topmodel en haar zus Rens, die voedingsconsulente is, wisselen regelmatig voedingstips uit. “Als je maar heel puur eet, dus voedsel dat nauwelijks bewerkt is. Weinig alcohol en zuivel. Veel groente en af en toe biologisch vlees. En eet zes keer per dag kleine porties. Drie keer sporten in de week is genoeg”, onthult Rens aan Grazia.

Dat een goed figuur in de familie zit, blijkt wel aan het ranke lichaam van hun moeder. “Onze moeder is natuurlijk ook hartstikke slank”, vertelt Rens. “En ik merk zelf ook dat ik heel snel weer in shape ben als ik een tijdje niet heb gesport.’’

Toch kun je het lichaam van haar en Doutzen niet vergelijken, vindt Rens. “We hebben om te beginnen een heel andere bouw. Maar ik ben heel gelukkig met mijn lichaam en mijn rondingen. Ik hoef niet per se zo’n lichaam als Doutzen. Ze heeft een heel mooi lijf hoor, maar met uiterlijke dingen hebben we nooit geconcurreerd. Ik ben heel gezond en vind mezelf er ook goed uitzien. Ik denk dat Doutzen en ik qua sport ongeveer hetzelfde doen.”

Doutzen Kroes en Rens Kroes

Doutzen Kroes en Rens Kroes

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties