0

Rihanna Leaving A Photo Shoot In NYCRihanna heeft niet bepaald een tekort aan kleding en we spotten de Bad Gal dan ook vaak genoeg in sexy pakjes en opvallende outfits. Maar ja, al die designeritems moet je natuurlijk wel ergens kwijt. Gelukkig heeft Ri daar een prima oplossing voor gevonden.

In haar nieuwe penthouse in New York heeft de zangeres gelukkig genoeg ruimte voor al haar spullen. En dat is blijkbaar ook wel nodig, want hoewel je zou zeggen dat vier slaapkamers voor één persoon veel te veel is, heeft Rihanna alle kamers weten te vullen.

Van de vier slaapkamers gebruikt ze er namelijk maar liefst drie voor haar kleding. Het is dus niet te hopen dat ze onverwacht veel logés op bezoek krijgt… Hoewel slapen in de garderobe van Ri ons eigenlijk ook niet bepaald een straf lijkt.

Zo’n enorme walk in closet kost wel wat; Rihanna betaalt ruim 28000 euro per maand om al haar kleding – en zichzelf – onderdak te bieden. Toch lijkt het erop dat de zangeres zelf de huurprijs prima te doen vindt; volgens een insider zou ze zich namelijk officieel willen settelen in modestad New York.

Rihanna weet wel wat een echte walk in closet is...

Rihanna weet wel wat een echte walk in closet is…

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties