0

KimOf je nou wel of niet een fan bent van Kim Kardashian, je kan niet ontkennen dat de dame eruitziet alsof ze behoorlijk wat aan haar hoofd heeft. Los van spa bezoekjes, manicures, haar en make-up en het maken van een heleboel selfies, runt de dame behoorlijk wat zaken.

Het zal je dan ook niet verbazen dat de realityster al rond 6:00 naast haar bed staat. Voor Harper’s Bazaar deed Kim uit de doeken hoe een gemiddelde 24 uur er voor haar uitziet. Benieuwd? Lees dan mee!

6:00 
Kim wordt wakker, ze bekijkt als eerst de babyfoon, knuffelt wat met Kanye, bekijkt nieuwe e-mails en berichtjes: maar alleen vlug, ze beantwoordt nog niks. Daarna checkt ze hoe het is met North op haar kamertje.

6:15 
Tijd voor een work out! Met of zonder Kanye rent Kim een minuut of 35 door haar gated community en bij slecht weer binnen op de loopband. Daarna doet ze nog een half uurtje oefeningen om haar spieren te versterken.

8:00 
Rond deze tijd wordt North wakker, Kims favoriete tijd van de dag met haar dochtertje. Ze probeert hiervoor al te hebben ontbeten. Meestal heeft ze als ontbijt roerei, havermout of een proteïne shake met vers fruit. Dit wordt klaar gemaakt door een chef die Kanye inhuurt.

9:00 
Tijd voor een douche of bad! Het liefst gaat Kim in bad, maar op het moment hebben ze die niet, er wordt binnenkort een nieuw bad geïnstalleerd. Een favoriete shampoo heeft Kim niet, meestal wisselt ze af tussen alles dat er in haar badkamer te vinden is.

10:00  
Tijd voor haar en make-up, als ze aan het werk gaat dan (filmen voor de show of andere afspraken). Dit duurt meestal anderhalf uur. Mocht ze eerder nog geen tijd hebben gehad voor ontbijt, dan is dit het moment. Ook beantwoordt ze nu veel van haar emails.

12:00 
Op het middaguur beginnen ze met filmen voor de show of beginnen Kims afspraken. Meestal heeft ze twee afspraken per dag bijvoorbeeld met Sears over de collectie of andere lopende projecten.

13:00 
Lunchtijd! Meestal laat Kim iets maken door haar chef, zodat zeker is dat het gezond is. Op dit moment is het vaak vis met groente of kip met groente.

14:00 
Tijd voor een catch up met de hele familie, de hele Kardashian-Jenner clan zitten met z’n allen in een groeps app en daar wordt dan ook de hele dag in gebabbeld en verteld wat iedereen aan het doen is.

19:00 
Ook het diner wordt door chefs bereid en lijkt erg op de lunch, veel groentes en proteïnen dus. ‘s Avonds gaat Kim het huis liever niet meer uit en blijft ze graag binnen met haar familie. Ze vindt het ook fijn om een rondje te rijden en te luisteren naar muziek.

21:00 
Tegen deze tijd ligt North in bed en heeft Kim tijd om nog wat e-mails te beantwoorden, haar e-Bay bij te houden en heel af en toe kijkt ze series, het liefst moordseries.

22:00/23:00
Nighty night! Kim is tegen deze tijd moe van de lange dagen die ze heeft gemaakt en gaat dan ook op zijn laatst om 23:00 slapen, al heeft 22:00 wel haar voorkeur.

  • Kim 500
    @kimkardashian: "Turquoise vibes today #Armenia"

(Beeld: www.instagram.com/KimKardashian)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties