0

Sara SampaioAls Angel van Victoria’s Secret ben je druk, drukker, drukst. De meiden aan wie deze eer is toebedeeld moeten dan ook een vaste thuisbasis in New York hebben, want je weer maar nooit wanneer je wordt opgeroepen naar het hoofdkantoor voor een nieuwe verplichting.

Nu net de nieuwe Body by Victoria’s Secret lingerielijn uit is zijn de Angels vaak bezig met lange persdagen vol met signeersessies, fotomomentjes en outfit changes. Who What Wear werd uitgenodigd om een dagje mee te lopen op zo een persdag terwijl nieuwe Angel Sara Sampaio druk bezig is met promotiewerk.

De dag begint natuurlijk met make-up, ontbijt en een selfie. Vervolgens vertrok de hele bups naar een ochtend radioshow voor een interview. Hierna vlogen ze meteen door naar een tv-opname, een persconferentie in een VS winkel en een signeersessie. Vervolgens was het tijd voor een outfit change en dook Sara in een cut-out jumpsuit van onze eigen Olcay Gulsen! Nog een laatste persmomentje en dat was ‘m weer voor vandaag!

Hieronder kan je een paar van de foto’s bekijken, hier vind je het hele fotodagboek van Sara Sampaio.

(Beeld: www.instagram.com/andrewdaystudio)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties