0

Victoria's Secret Fashion Show.Elk jaar in de laatste maand van het jaar vindt de must-see Victoria Secret show plaats. Deze show is een groot spektakel door de prachtige modellen in lingerie, optredens van supersterren én de meest iconische en magische vleugels die je ooit gezien hebt.

Het is niet voor niets dat als een model zich een Angel mag noemen en vleugels krijgt daardoor een traantje moet wegpinken. De combinatie van het model, het kunstwerk en de lingerie is namelijk de sexy belichaming van een Victoria’s Secret Angel. Als we de show op televisie bekijken dan ziet het er allemaal heel erg magisch en gemakkelijk uit voor de modellen, maar niets is minder waar want de vleugels zien er veel zwaarder uit dan dat je zou denken. Daarnaast is het niet gemakkelijk om met de vleugels op je rug te lopen door de verschillende materialen die er worden gebruikt.

De materialen kunnen bestaan uit leer, kilo’s Swarovski kristallen, veren en nog veel meer. Er komt heel veel bloed, zweet en tranen kijken bij de productie van de iconische vleugels, dus is het helemaal niet gek dat de gelukkige dames hun hele loopbaan wachten voor het speciale moment dat ze een eigen paar vleugels krijgen. Marian Hose aka Killer gaat over de hele productie van de wings. Eerst worden er sketches aangeleverd door een ingehuurde artiest en vervolgens gaat Killer met haar team aan de slag om de vleugels tot leven te brengen.

Het duurt ongeveer een week om het frame te maken maar dat ligt natuurlijk ook aan het materiaal. Voor vleugels met bijvoorbeeld kraaltjes zijn ze veel langer bezig en werkt het hele team aan één specifiek onderdeel. Als het prachtwerk klaar is, wordt het gepast door een model die mee loopt met de show, want zij weet natuurlijk precies hoe modellen poseren en of er nog aanpassingen gedaan moeten worden. Leuk feitje: de zwaarste vleugels die Killer ooit maakte, waren bijna 10 kilo en werd op de rug gezet van Lindsey Ellingson.

De show vindt 2 december plaats in Londen en zal 15 december op de Nederlandse televisie uitgezonden worden. Foto’s zien van de productie? Bekijk die hier!

  • Victoria's Secret Fashion Show.
    Lily Donaldson tijdens Victoria Secret 2013

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties