0

REVEAL Zo is Gwyneth Paltrow van haar hangbillen afgekomenAls je nu naar Gwyneth Paltrow kijkt, zou je niet zeggen dat ze ooit problemen heeft gehad met haar lichaam. Toch blijkt dat zeven jaar geleden, na de geboorte van haar zoon Moses, de body van de actrice very out of shape was.

Ze woog ruim 15 kilo te veel en haar billen waren uitgezakt; zo vertelt fitness guru Tracy Anderson. Deze dame is vooral bekend omdat ze de trainster is van celebs als Gwyneth, Madonna en Jennifer Lopez.

Via een wederzijdse vriend zijn de twee met elkaar in contact gekomen. Gwyneth wilde haar lichaam klaarstomen voor haar rol in Iron Man en kon daarbij de hulp van Tracy goed gebruiken. And it worked out! Momenteel zit ze strak in haar vel en kan menig vrouw jaloers op haar zijn.

Het achterwerk dat de actrice nu bezit, is geïnspireerd door dat van model Gisele Bündchen. Tracey had destijds een afbeelding van haar derrière uit de Victoria’s Secret catalogus geknipt, als voorbeeld voor Gwyneth. How funny, maar blijkbaar werkt het heel goed!

Actrice Gwyneth Paltrow

Actrice Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow met haar fitness coach Tracy Anderson.

Gwyneth Paltrow met haar fitness coach Tracy Anderson.

Gwyneth Paltrow in lingerie voor de trailer van Thanks for Sharing.

Gwyneth Paltrow in lingerie voor de trailer van de film Thanks for Sharing, die in oktober 2013 in de Nederlandse bioscopen wordt verwacht.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties