0

REVEAL Olsen TwinsOver sommige stijl obsessies groei je nu eenmaal nooit heen. Mary-Kate en Ashley Olsen zijn al sinds hun geboorte wereldberoemd, maar bijna even zo famous als de tweeling zijn hun warrige blonde manen en hun homeless chic stijl.

Eigenlijk zijn we al gefixeerd op de stijl van de Olsen Twins sinds het It Takes Two tijdperk, maar sinds het duo het kind imago van zich af heeft geschud houden we de twee al helemaal in de gaten. En dan dat haar! Hoe vaak hebben we wel niet een tutorial op Youtube proberen te volgen in de hoop op datzelfde net uit bed, beachy no nonsens haar.

Mark Townsend, de man achter de wereld beroemde blonde lokken doet nu een boekje open en vertelt het geheim achter het haar van de Olsens aan The Coveteur. Het geheim? Droog shampoo! Kan het dan echt zo simpel zijn? Volgens hair goeroe Mark wel. Hij gaat als volg te werk. Het haar wordt gewassen, daarna worden er een paar druppeltjes Anti Frizz serum in gesprayed en is het wachten totdat het haar natuurlijk is opgedroogd. Dan gaat er droog shampoo op de haarwortels voor extra volume en textuur. Daarna draait Mark het losjes in een lage knot en laat het zo verder drogen. En tada! Zo ontstaat de Olsen coupe met losse beachy krullen.

Ashley & Mary-Kate Olsen

Ashley & Mary-Kate Olsen

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

 

 

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties