0

Binnen no time wist voetbalvrouw Winonah de Jong zich te ontpoppen tot social media queen. Vooral op Instagram lukte het haar om uit te groeien tot heus stijlicoon, met elke dag weer de allerbeste outfits. Toen ze een poos geleden haar eigen kledinglijn aankondigde, maakte ons hart dan ook een sprongetje.

Daarom was het extra lang wachten op de collectie, maar gisteravond was het dan eindelijk zo ver. Tijdens de afsluiting van Milan Fashion Week heeft Winonah haar modemerk WINONAH gelanceerd. Eerst was er een poepie chique showroom setting, daarna was er een feestelijk cocktail feestje voor alle vip's en fashion insiders. Uiteraard waren manlief Nigel en haar kids aanwezig voor support.

De collectie is zoals we van Winonah gewend: chique en elegant met een sportieve touch. “Ik denk dat de mode van vandaag iets is wat een standpunt belichaamt op persoonlijk niveau. Het is een non-verbale manier om je eigen creativiteit te uiten. Het is om deze reden dat ik specifieke items heb ontworpen die ik graag zou willen aanschaffen en/of welke ontbreken in mijn kast. Het zijn vooral items geworden die de look & feel hebben van ware luxe en een uitmuntende kwaliteit bezitten", aldus de kersverse en supertrotse ontwerpster.

Bekijk de allereerste beelden hieronder.

Winonah de Jong 1

Winonah de Jong 2

Winonah de Jong 3

Winonah de Jong 4

Winonah de Jong 5

Winonah de Jong 6

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties