0

Deze week was het tijd voor alweer de 32e editie van de befaamde Elite Model Look contest. Ieder jaar weren melden duizenden kandidaten zich aan die kans willen maken op een plekje op het internationale podium.

De wedstrijd is enorm populair, want ook grote namen zoals Yfke Sturm, Lara Stone en Frédderique van der Wal hebben hier hun grote doorbraak aan te danken. Nu was het tijd voor nieuw talent en stond de jury voor een moeilijke keuze.

De15-jarige Mattia Creanza en Anouk Thijssen zijn de gelukkige winnaars. Zij zullen Nederland vertegenwoordigen tijdens de 32e Elite World finale in Milaan. Daar zullen ze het moeten opnemen tegen de winnaars uit andere landen, totdat er één jongen en één meisje overblijven. De prijs? Een internationaal modellencontract.

Mattia en Anouk hebben beiden nog niet zoveel ervaring met het modellenwerk, maar toch was de jury het unaniem erover eens dat zij moesten winnen. De jury bestond uit Christian Arkins (Creative Director McGregor), Victoria da Silva (Director Elite Model Look International), Bart Maussen (Director FashionWeek Nederland), Suzanne Pots (Director Elite Model Management Amsterdam) en Nodar Beghiyl (Director Elite Model Look Nederland).

Alle modellen die meededen zijn door Elite Model Look gescout. Elite Model Look reisde de afgelopen maanden naar Spijkenisse, Amsterdam en Utrecht, op zoek naar nieuwe topmodellen.

www.elitemodellook.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties