0

Derek Lam ontwerpt design wijnDesigners verbreiden steeds vaker hun horizon. Eerder schreven we al over modehuis Hermès die naast de bekende Birkin bags ook een basketbal ontwierp. Nu is er weer een desginer die zijn imperium uitbreid.

Niemand minder dan de hippe, jonge ontwerper Derek Lam heeft een limited edition wijn ontwikkeld. Hij deed dit is samenwerking met Cliff Lede Vineyards in Napa Valley, Californië. De wijn genaamd ‘Poetry by Derek Lam’ is een cabernet sauvignon en is vanaf oktober in beperkte oplage verkrijgbaar.

Hoewel wij de overstap van mode naar wijn nogal vreemd vinden, zijn er volgens Derek Lam veel overeenkomsten. “Het proces van wijn en mode creëren lijkt erg op elkaar. Beide vergen veel passie, inlevingsvermogen en creativiteit. Het was voor mij een onverwachts, maar zeer interessant project. 

Waar de designer de tijd vandaan haalt tussen zijn schoenenlijn 10 Crosby Derek Lam en de voorbereidingen van Spring 2014 Fashion Week is niet bekend. Maar één ding is zeker; Derek kan proosten op zijn succes.

Van welke bekende ontwerper zou jij een design wijntje willen nuttigen?

Derek Lam design wijn

Ontwerper Derek Lam

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Rosalyn de Lange)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties