0

REVEAL welk fotografenduo gaat sieradenlijn ontwerpenBekende celebs als Lady Gaga, Jude Law en Kate Moss stonden menig keer voor hun camera. Ze mogen Vogue en Harper’s Bazaar als vaste opdrachtgever rekenen en nu komen ze een nieuw project.

Het beroemde Nederlandse fotografenduo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin die bekend zijn dankzij hun werk in modetijdschriften, campagnes en kunstexposities, gaan nu ook een sieradenlijn ontwerpen. Het echtpaar gaat hiervoor de samenwerking aan met het juwelier merk Ten Thousand Things.

Inez en Vinoodh raakten geïnspireerd door het idee, nadat zij vorig jaar een portretserie schoten voor V magazine. In de fotoshoot werden diverse celebs op de gevoelige plaat gezet met one-of-a-kind sieraden die na afloop van de shoot werden geveild voor het goede doel.

De sieradenlijn bestaat uit 200 stukken, die allen een romantische ondertoon hebben. Zo zijn er trouwringen die een exacte replica zijn van hun eigen trouwringen. De lijn bevat tevens colliers, armbanden en oorbellen die er prachtig uitzien in de, natuurlijk door het duo zelf geschoten, campagnebeelden. De kettingen zullen vanaf september exclusief te koop zijn bij Barneys en via Net-a-Porter.com. Wanneer de overige accessoires verkocht worden, is nog niet bekend.

Inez en Vinoodh zijn overigens niet bang dat de lijn een flop zal worden en staan er volledig achter. En aangezien alles wat het  duo aanraakt in goud verandert, zal het met de sieradenlijn ook wel helemaal goed komen!

Bekijk het campagnebeeld hieronder.

REVEAL welk fotografenduo gaat sieradenlijn ontwerpen

Campagnebeeld van de sieradencollectie van Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin

REVEAL welk fotografenduo gaat sieradenlijn ontwerpen

Fotografenduo Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Rosalyn de Lange)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties