0

REVEAL Webshop Victoria Beckham nu onlineLoop jij weg met de stijl van Victoria Beckham en zie jij een paar jurkjes uit haar collectie maar al te graag in jouw kast hangen? Dan hoef je vanaf nu niet webshops af te struinen naar jouw favoriete exemplaar.

De website werd al een tijdje aangekondigd met flitsende filmpjes maar nu is het dan toch ook echt zover; je kunt jouw favoriete Victoria Beckham items online bestellen bij VictoriaBeckham.com. Van haar beeldige Victoria Victoria Beckham jurkjes, tot exclusieve prachtstukken uit de Icon collectie. Ook voor tassen, zonnebrillen en denim kun je terecht op de site.

Nog een reden nodig om te shoppen op Victoria’s eigen website? Je kunt telefonisch terecht bij stijladviseuses die in verschillende talen jou te woord staan én dat voor een lokaal telefoontarief. Ook wordt jouw bestelling prachtig verstuurd. Naast de webshop, is de site natuurlijk ook uitgerust met een lookbook en filmpjes gedeelte waar je al het fijns van Victoria Beckham’s collectie in volle glorie kunt bewonderen.

Is het boven jouw budget? Dan kun je altijd even wegdromen…

Victoria Beckham webshop

items uit de webshop victoriabeckham.com

www.victoriabeckham.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties