0

Trammelant in modeland, want na 30 jaar heeft het Amerikaanse lifestylelabel Gant de licentieovereenkomst met Fashion Concept Group beëindigd. Voor Gant betekent dit dat klanten tijdelijk niets kunnen bestellen via de webshop.

"Na bijna dertig jaar hebben we de licentieovereenkomst met Fashion Concept Group een paar dagen geleden beëindigd. We hebben al die tijd een fijne samenwerking gehad, maar de laatste vier jaar ging het wat minder. We zijn al een tijd bezig ons te richten op het nieuwe imago van Gant, maar we merkten dat de Benelux hierin achterloopt. Door te weinig investeringen moesten we de samenwerking stopzetten", legt Patrik Nilsson, CEO van Gant, uit.

Een moeilijke beslissing voor beide partijen, want Gant heeft in de Benelux honderden verkoopwinkels en veertien eigen winkels. Hiervoor verzorgde Fashion Concept Group de distributie. Toch sluit de beslissing aan van de nieuwe strategie van Gant, want in 2020 wil Gant het beste lifestylelabel ter wereld worden. Wij zijn benieuwd!

www.gant.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties