0

REVEAl Miranda KerrDat Miranda Kerr een goed gebalanceerd leven leidt vol groene smoothies en yoga mag duidelijk zijn. De Australische schone laat regelmatig op haar Instagram account zien hoe ze haar modellenlichaam behoudt. Maar, gisteren verscheen daar een onverwachts kiekje van een Miranda die flink aan het bunkeren was geslagen.

Na de show van Louis Vuitton zette het model haar tanden eens flink in een burger met patat. Volgens Miranda is het ‘all about balance’ en die verkrijgt ze door wel een heel bijzonder drankje te drinken. “I decided to drink dandelion as opposed to coffee as it actually tastes quite similar”, vertelde het topmodel in een interview. We hebben het hier dus over thee gemaakt van paardenbloemen. Hier gooit Miranda nog een scheutje geitenmelk bij en maple siroop om het af te maken.

Het model dat een voedingsstudie volgde, zegt dat ze daar voor het eerst hoorde van de detox effecten van de paardenbloem. De geitenmelk drinkt Miranda vanwege de calcium die je lichaam makkelijker uit geitenmelk opneemt dan uit koeienmelk en de maple siroop is simpelweg om het drankje zoeter te maken.

  • Miranda Kerr instagram

www.instagram.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties