0

REVEAL VS Angel Candice mag Fantasy Bra t.w.v. 10 mln dragenAan het einde van het jaar is het weer zover; we mogen alle Victoria’s Secret modellen op de catwalk bewonderen in de meest sexy setjes tijdens de jaarlijkse show. De grote vraag is nu natuurlijk, wie die peperdure bustehouder (die elke keer de hoofdrol speelt) mag dragen?

Vorig jaar ging de eer naar de Braziliaanse Alessandra Ambrosio maar dit keer mag de blonde Candice Swanepoel de Royal Fantasy Bra presenteren. Claudia Schiffer, Tyra Banks, Gisele Bündchen en Heidi Klum waren bij eerdere edities uitverkoren maar toch heeft Candice een streepje voor; de Royal Fantasy Bra heeft een waarde van 10 miljoen dollar en dat is het hoogste bedrag ooit.

Waar die prijs op gebaseerd is? De beha bestaat uit 4.200 kostbare stenen zoals robijnen, diamanten en gele saffieren en is vervaardigd van 18 karaats goud. In het midden hangt een super grote robijn van 52 karaat.

“Ik heb nog nooit iets gedragen dat zo waardevol is. We moesten handschoenen dragen toen we het ding omhingen. Het is een hele beproeving; de beha kwam met twee bodyguards en we moesten er heel voorzichtig mee omgaan”, aldus Candice.

Nieuwsgierig naar de beha? Bekijk ‘m hieronder! De Victoria’s Secret show wordt op 10 december uitgezonden.

Candice met de Royal Fantasy Bra

Candice met de Royal Fantasy Bra

www.victoriassecret.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties