0

REVEAL Robin van PersieMove over David Beckham, Cristiano Ronaldo en Lionel Messi want er is maar één voetballer van wie de harten van de Nederlandse vrouwen pas écht sneller gaan kloppen. Uit onderzoek van een datingwebsite blijkt dat 40 procent van de vrouwen het liefst met deze populaire voetballer een beschuitje zouden willen eten.

Volgende week komt het Nederlands elftal in actie, maar Robin van Persie kan zich nu al een winnaar noemen. Uit het onderzoek van de datingwebsite bleek namelijk dat 40 procent van de Nederlandse vrouwen het liefst een date zouden willen hebben met de voetballer. Op de tweede plaats staat Daley Blind met 28 procent en de gedeelde derde plaats is voor Wesley Sneijder en Klaas-Jan Huntelaar.

Hoewel de Nederlandse vrouwen best op date zouden willen met een bekende voetballer, heeft 40 procent van de ondervraagden toch liever geen relatie met een topvoetballer. En al vinden vrouwen het niet erg om naar voetbal te kijken als het WK speelt, mocht een man tijdens een afspraakje voorstellen om voetbal te kijken, dan zal 43 procent van de dames toch met een alternatief voorstel komen.

  • Robin van Persie
    Robin van Persie

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties