0

"Snow White & The Huntsman" Industry ScreeningHet lijkt alweer eeuwen geleden dat Kristen Stewart haar handen niet van regisseur Rupert Sanders af kon houden en daarmee haar relatie met vriendje en collega Robert Pattison voorgoed verpestte. Maar toch is er weer nieuws over de affaire en eindelijk horen we eens de andere kant van het verhaal…

De vrouw van Rupert Sanders, model Liberty Ross, doet in het tijdschrift Vanity Fair namelijk een boekje open over het slippertje van haar man. Zo vertelt ze dat ze maar 20 uur voordat de foto’s naar buiten kwam, wist van de affaire en het gevoel had ‘in een achtbaan van emoties te zitten’.

Hoewel ze niet wist hoe ze moest reageren, wilde ze haar huwelijk niet zomaar opgeven.”I’m not a quitter. I’ve done everything I could to be the perfect wife and mother and really support my husband. But I just didn’t have any more to give, you know?” 

De twee besloten dan ook om toch te gaan scheiden, maar Liberty heeft niet alleen maar nare gevoelens aan de affaire over gehouden. Zo zegt ze wel trots te zijn op haar huwelijk van zestien jaar lang met Rupert en hun mooie levens en kinderen die ze samen hebben.

Liberty Ross en Rupert Sanders

Liberty Ross met haar ex man Rupert Sanders

Rupert Sanders met Kristen Stewart

De foto van Rupert Sanders en Kristen Stewart die alles kapot maakte.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties