0

Cannes Depp & MossHet lijkt erop dat het hottest couple van de 90′s weer herenigd is; Johnny Depp en Kate Moss zijn back together! Nou ja, alleen voor de nieuwe clip van Paul McCartney dan. En die reünie kan wel eens vrij awkward worden..

Tot nu toe hebben de twee elkaar namelijk altijd bewust vermeden, maar daar komt nu een einde aan. Tegen een videoclip van Sir McCartney zegt natuurlijk niemand nee, helemaal niet als je hoort wie er nog meer een rolletje in de clip hebben weten te bemachtigen. Zo werden ook Gary Barlow en Meryl Streep in de bekende Abby Road Studios in London gespot.

Wij zijn vooral heel benieuwd hoe het weerzien tussen Kate en Johnny zal verlopen. Hoewel ze volgens een bron maar kleine rolletjes hebben, is het toch de eerste keer sinds de breuk dat we het stel weer samen op het witte doek kunnen bewonderen. En je weet wat ze zeggen… Oude liefde roest niet.

Voor de videoclip moeten we nog even geduld hebben, maar om alvast in de stemming te komen, kun je hieronder een foto zien van het voormalige liefdeskoppel.

Kate Moss en Johnny Depp in gelukkige tijden

Kate Moss en Johnny Depp in gelukkige tijden

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties