0

REVEAL Kim KardashianDe hele wereld was verbaasd toen het nieuws naar buiten kwam dat Kim Kardashian en Kanye West hun pasgeboren baby de naam North West hadden gegeven. De hele wereld, behalve Vogue blijkt nu.

Deze week plaatste het fashion magazine een column op hun website die geschreven was door New York University professor Dalton Conley. Hij verklaarde in zijn stuk dat het meer dan logisch was dat het kind een ‘aparte’ naam zou krijgen. Nadat hij in het artikel een opsomming maakt van andere bijzondere celebrity babynamen sluit hij af door de namen van zijn eigen kinderen te geven. Zijn twee kinderen heeft hij de namen E en Yo Xing Heyno Augustus Eisner Alexander Weiser Knuckles gegeven en kan zich dus specialist op het gebied van rare namen noemen.

Het tweede argument dat de professor geeft om te bwijzen dat North een logische naam is voor het kind, zou zijn omdat Kanye West een ‘black man‘ is. Hij gebruikt daarvoor statistieken die aangeven dat ‘black people‘ hun kinderen vaker bijzondere namen geven en Kanye West met de naam North niets meer dan een sociaal patroon volgt.

Bijzonder stuk voor een tijdschrift dat zichzelf de modebijbel noemt en niet de grootste fan van Kim Kardashian is.

Kim Kardashian Kanye West

www.vogue.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties