0

victorias-secret-swim-models-2015-01In de wereld van fast fashion zijn er maar weinig bedrijven die écht groot worden. Merken als H&M en Zara zijn qua productie, omzet en wereldwijde aanwezigheid niet meer bij te benen. Toch zijn er andere grote bedrijven die nóg groter willen worden en een voorbeeld nemen aan de retail giganten.

Business Insider rapporteerde vorige week dat lingeriemerk Victoria’s Secret dollar signs ziet in de fast fashion approach van H&M en Zara en heeft aangekondigd hun productietijd te willen versnellen. Zara kan met twee weken een nieuw design ontwerpen, produceren en in de winkels hebben liggen, terwijl dat bij Victoria’s Secret op dit moment bijna enkele maanden duurt.

Het label doet uit de doeken dat ze deze productietijd al terug hebben weten te dringen tot vier maanden, maar dat ze aan een nieuw businessplan werken om dat nog meer in te korten. De CEO van het merk zei: “We’ve already taken probably four months out of our development time and believe there is probably another two months to continue to work in”. Op deze manier willen ze de consument sneller kunnen bieden wat ze op dat moment willen hebben.

  • victorias-secret-swim-models-2015-01-1

(Beeld: www.victoriassecret.com)

(Tekst: ,)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties