0

REVEAL Victorias Secret modellen verdienden flink in 2012Het leven van Victoria’s Secret modellen gaat (bijna) altijd over rozen. Ze zijn beeldschoon, wereldberoemd én verdienen flink wat poen. En dan hebben we het over miljoenen…

In de Forbes lijst van best verdiende modellen van 2012 staan maar liefst vijf Angels in de top tien. Op nummer 10 staat Candice Swanepoel, met een ‘schamele’ 3,1 miljoen dollar. Miranda Kerr verdiende, mede dankzij haar modellenwerk voor Mango, 4 miljoen dollar en staat daarom op de zevende plek in de lijst.

Alessandra Ambrosio, die vorig jaar met de Million Dollar Bra de catwalk op mocht, staat op nummer 6 met 6,6 miljoen. Onze Doutzen heeft ook flink verdiend in 2012; ze harkte 6,9 miljoen bij elkaar met werk voor onder andere Repeat Cashmere en L’Oréal. Op nummer 4 staat Adriana Lima met 7,3 miljoen, én dat terwijl ze het merendeel van het jaar zwanger was.

Victoria’s Secret Angel zijn heeft Gisele Bundchen geen windeieren gelegd. Ook al heeft ze haar vleugels in de wilgen gehangen; ook dit jaar staat ze weer op nummer 1. Zij liet maar liefst 45 miljoen dollar (!!!) op haar rekening bijschrijven.

Miranda Kerr en Alessandra Ambrosio

Miranda Kerr en Alessandra Ambrosio

Adriana Lima Doutzen Kroes Candice Swanepoel

Adriana Lima, Doutzen Kroes en Candice Swanepoel

www.victoriassecret.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties