0

VB 150Het is de afgelopen jaren onwijs hard gegaan met het mode imperium van Victoria Beckham. Had ze vijf jaar geleden nog maar drie werknemers in dienst, op de dag van vandaag zijn dit er al honderd en dat is ook te merken aan de winst die zij maakt met haar bedrijf.

In 2008 begon het allemaal voor Posh en keek de modewereld haar nog met argusogen aan, maar ze heeft zich in de afgelopen jaren flink bewezen. Victoria Beckham is namelijk uitgeroepen door Management Today tot de beste ondernemer van haar thuisland Groot-Brittanië en verslaat hiermee designer Vivienne Westwood en uitvinder Sir James Dyson.

Was vijf jaar geleden haar modebedrijf nog 1 miljoen pond waard, dat is nu al geschat op 30 miljoen. Haar totale vermogen is geschat op 210 miljoen pond, waarmee zij meer in het laatje brengt dan haar man David Beckham waarvan het vermogen 165 miljoen pond is. Als de voormalig Spice Girl dit al voor elkaar heeft gekregen in slechts vijf jaar, zijn we erg benieuwd wat ze wel niet over tien jaar voor elkaar heeft gebokst.

  • VB

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties