0

Viva Forever Press Night - LondonDe kans dat Victoria Beckham haar designer outfitjes ooit nog inruilt voor een Spice Girls pakje is vrij klein. De ontwerpster liet aan magazine Vanity Fair weten dat er, wat haar betreft, geen reünie komt van de muzikale meidengroep.

Zo vertelt Vic in het interview dat ze met de Spice Girls een heel mooie tijd heeft beleefd en dat vooral het optreden tijdens de afsluitingsceremonie van de Olympisch Spelen in Londen een enorme eer was. Maar, ze voegt er wel aan toe dat je ook moet weten wanneer je moet stoppen.

“Ik doe het nooit meer. Het optreden bij de Spelen was een geweldige eer, ik was er zo trots op. Het was tevens tijd om te zeggen: ‘Bedankt en tot ziens’. Het was fantastisch, maar het is genoeg geweest. Soms moet je beseffen dat het tijd is om te stoppen.”

Dus helaas dames, een reünie van onze -stiekem toch wel – favoriete meidenband uit de jaren negentig zit er niet in. Dat wordt dus toch maar die oude cd’s nog maar eens afspelen voor wat jeugdsentiment. Gelukkig heeft ze een niet vervelende bezigheidstherapie; een fantastisch kledingmerk!

Dit optreden tijdens de  Olympische Spelen in Londen was waarschijnlijk de laatste keer dat we de Spice Girls konden bewonderen...

Dit optreden tijdens de Olympische Spelen in Londen was waarschijnlijk de laatste keer dat we de Spice Girls konden bewonderen…

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties