0

Versace Mansion auctioned for 41,5 million dollar.Eerder werd er gespeculeerd dat de Beckhams de extravagante villa van de oprichter van het modehuis Versace hadden gekocht. Echter bleek hier niets van waar te zijn en gebeurt er nu iets heel anders met Gianni Versace’s mansion.

Het luxe pand waar Gianni Versace met veel plezier woonde én helaas is doodgeschoten door een seriemoordenaar, staat in South Beach in Miami. Het huis bevat tien kamers, elf badkamers, een enorm mozaïeken zwembad waar 24-karaat goud in is verwerkt, een dakterras, een gigantische tuin en meerdere loungekamers.

De eigenaars van de villa besloten nu dat de tijd rijp was om het enorme huis om te toveren tot een hotel. Er wordt nu druk gewerkt aan renovaties en vanaf eind maart is het mogelijk om in de villa van Gianni Versace te overnachten. Zelfs zijn voormalige slaapkamer kan geboekt worden. Daar zal echter wel een pittig prijskaartje aan hangen, aangezien je dan de beschikking hebt over twee balkons, zeven speciaal voor de designer gemaakte kasten en een enorme douche.

Over de prijzen gesproken: voor de goedkoopste kamers kun je rekenen op zo’n 740 euro per nacht en voor de Villa Suits betaal je een schamele 1580 euro. Dit is alles is wel zonder ontbijt maar mét welnessvoorzieningen in je hotelkamer.

Je kunt je dus wel voorstellen dat voornamelijk celebrities zich aangetrokken voelen tot dit stulpje. De eerste die al zwaaiend is gespot vanaf één van de vele balkons van het hotel is Kim Kardashian.

Benieuwd naar foto’s van huis? Kijk dan hieronder.

Versace Mansion auctioned for 41,5 million dollar. Versace house in Miami. Versace house in Miami. Versace house in Miami. Versace house in Miami. Versace house in Miami. Versace House in Miami

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties