0

Peaches GeldofWij vinden het nog steeds shocking dat Peaches Geldof zo plotseling is overleden. De it-girl werd op 7 april dood in huis gevonden, nadat haar man haar niet meer kon bereiken.

De doodsoorzaak is nog niet bekend, maar wat nu wel duidelijk is is dat de uitvaart van Peaches aanstaande maandag zal worden gehouden. De dienst zal plaatsvinden in de kerk waar de 25-jarige dochter van Bob Geldof nog geen twee jaar geleden haar ja-woord gaf aan haar man Ton Cohen. Ook nam de familie daar twee jaar geleden afscheid van Peaches’ moeder Paula Yates. Zij overleed aan een overdosis drugs.

Aanstaande maandag zal er dus afscheid worden genomen van de geliefde Geldof erfgename. De uitvaart wordt gehouden in de Church of St Mary Magdalene & St Lawrence in Faversham. Daily Star meldt dat de blondine wordt gecremeerd en haar as zal worden uitgestrooid op Davington Priory; de plek waar haar vader woont. Ook de as van Paula Yates is hier uitgestrooid.

Het wordt vast een mooie én drukbezochte dienst. Peaches had een grote groep vrienden om haar heen en was bij veel mensen geliefd.

  • Peaches Geldof
    Peaches Geldof

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties