0

Tom FordEen maand vol modeweken staat weer voor de deur en net zoals altijd doet ook Londen mee met dit grootse fashion spektakel. Wie de modeweek in Londen bezoekt, doet dit vooral voor de show van Burberry en Tom Ford. Samen zijn zij de grootste publiekstrekkers, alleen lijken de fans dit jaar teleurgesteld te moeten worden: Tom Ford zal niet showen in Londen.

Dat nieuws kwam gister naar buiten, slechts een kleine 2 weken voordat de Britse modeweek gaat beginnen. Volgens een vertegenwoordiger heeft Tom heeft “iets anders en meer speciaals” in petto voor het showen van zijn collectie. Wat dat precies betekent, kon de vertegenwoordiger helaas niet zeggen.

Het is niet de eerste keer dat Tom zijn show in Londen aan zich voorbij laat gaan. Afgelopen februari deed hij hetzelfde en verplaatste hij zijn show naar Los Angeles. Klein verschil: dit had hij toen 5 maanden van tevoren aangegeven en niet slechts een kleine 2 weken. Hiermee is Tom Ford niet de enige met last minute wijzigingen. Vorige week nog kwam naar buiten dat ook The Row haar show niet in Londen gaat houden. Wij zijn benieuwd naar Tom’s verrassing, jij ook?

Tom Ford after his A/W15 womenswear show in Los Angeles. #TFLA

A photo posted by TOM FORD (@tomford) on

(Beeld: www.instagram.com/tomford/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties