0

REVEAL Toch geen Survivor-beha voor Victoria's SecretHet leek erop dat Victoria’s Secret een beha op de markt ging brengen voor vrouwen die borstamputatie hebben moeten ondergaan. Dit kwam voort uit de petitie die Amerikaanse Allana Maiden had gestart.

Na research dat Victoria’s Secret heeft gedaan naar het produceren van een dergelijke beha, hebben ze toch besloten geen Survivor-beha uit te brengen. Het produceren van zo’n beha is een echte wetenschap, wat het lingeriemerk te boven gaat. Wel heeft Victoria’s Secret bijna twee miljoen dollar gedoneerd aan het Susan G. Komen Breast Cancer Foundation en de American Cancer Society. Met dit geld maken ze onderwijs, behandelingen en onderzoek naar borstkanker mogelijk. Ook gaat er tien miljoen naar Ohio State University Comprehencive Cancer Center, voor onderzoek naar kanker.

Maiden geeft toe toch teleurgesteld te zijn. Het geld voor onderzoeken helpt de overlevenden van borstkanker zich niet mooier voelen. Ze had verwacht dat zo’n groot merk als Victoria’s Secret het maken van mastectomie beha’s wel waar kon maken.

VS angels behati lily adriana

www.victoriassecret.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties