0

Taylor Swift in Glamour USA-04Taylor Swift heeft onlangs toegegeven dat ze ‘stylefixations‘ heeft, een obsessie met een bepaalde look die pas plaatsmaakt voor een andere look als ze een nieuwe obsessie heeft gevonden. Bewijsstuk A: haar jarenlange 50′s stijl. Bewijsstuk B: haar huidige liefde voor crop tops in combinatie met rokjes en korte broeken.

Ondanks de fixaties op een bepaalde stijl ziet Taytay er altijd uit om door een ringetje te halen. Wij waren dan ook niet verbaasd dat een fan haar om modeadvies vroeg via Tumblr. De prangende vraag in kwestie was of de jongen een stropdas of een bowtie naar zijn prom moest dragen.

Taylor was niet te beroerd om te antwoorden en gaf hem haar advies: “I just feel like you look like a 50’s movie star in the bow tie, but more like a modern movie star in the tie. Depends on what vibe you’re wanting to convey but I’d say the tie. Great suit btw!” En zo blijft Taylor mensen verblijden met een persoonlijk bericht, een gift in de vorm van geld of andere goede daden. 

  • Taylos Swift fashion advice

(Beeld: www.glamourmagazine.co.uk)

(Tekst: Milan van Vugt )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties