0

Opening Night of Rocky - ArrivalsSylvie en Rafael vormden ooit een jaloersmakend gezinnetje met hun zoontje Damian. Ze hadden allerlei dromen en die zijn natuurlijk al een tijdje geleden in duigen gevallen. Eén van die dromen hebben ze in februari dan ook voorgoed van tafel geveegd door hun landgoed in Bergen te verkopen.

Op het landgoed in het Noord-Hollandse plaatsje wilde het voormalige koppel hun droomvilla laten bouwen. 1.965.000 euro hadden ze in 2007 voor het stuk grond over, waar ze ook nog eens een hypotheek op lieten zetten van 2.150.000 euro.

De exen wilden echter zo graag van hun landgoed af dat ze het met een groot verlies hebben verkocht aan een plaatstelijke zakenman. Deze man kocht de voormalige droom van de twee op voor 1.725.000 euro, waardoor zij nu ieder met een schamele 212.500 euro op de proppen moeten komen om de restschuld af te betalen.

Daarnaast hebben Sylvie en Rafael ook nog eens hun villa in Uitgeest te koop staan en we kunnen er met de huidige huizenmarkt een wedje op leggen dat deze ook niet met winst verkocht zal worden. Wat een scheiding allemaal wel niet veroorzaakt!

  • Opening Night of Rocky - Arrivals

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties