0

sylvie naaktfoto 150Sylvie Meis onthulde eerder dat ze dankzij haar fitness- en eetregime geen moeite heeft om in lingerie of een bikini voor de camera te poseren. En vind je het gek ook; de presentatrice heeft een lichaam om van te dromen.

Maar nu circuleert er een ‘naaktfoto’ van Sylvie op internet en de voormalige voetbalvrouw is daar alles behalve blij mee. Op de foto, die geplaatst is op de ‘Sylvie van der Vaart’ Facebook fanpage, is te zien dat Sylvie sensueel met haar ogen dicht zit en voor haar borsten prijkt een zwarte balk. Bij de foto stond een tekst dat als je het beeld zonder de zwarte balk wou zien, je op een link moest klikken.

Maar als je op die link klikte, kwam je niet bij de ‘naaktfoto’ terecht maar op een reclamepagina. Bovendien is het beeld waarop Sylvie zogenaamd zonder topje poseert nep. De foto werd gemaakt door Hunkemoller waar ze al een tijdje het boegbeeld voor is en iemand heeft haar beha(bandjes) weggehaald met Photoshop.

Een woordvoerder van Sylvie: “Het kan toch niet zo zijn dat je machteloos toe moet kijken naar zulke fraude!” Inmiddels is het beeld van de Facebook fanpage verwijderd. Toch nieuwsgierig naar de foto? Bekijk deze hier!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties