0

sylvie 150Sylvie Meis is de laatste tijd weer volop in het nieuws en dit keer gaat het niet over haar scheiding met Rafael van der Vaart, cat fight met Sabia of de nare break-up met haar Franse lover. Dit keer is het alleen maar positief zo is ze tot over haar oren verliefd en is ze begonnen met een nieuw project.

Afgelopen weekend was Sylvie met haar nieuwe lover Samuel in München voor het Oktoberfest en zag er gelukkiger uit sinds tijden. Alleen was het typisch Duitse feest niet het enige waarvoor de presentatrice in de stad was. Op haar sociale media deelde zij een kiekje van zichzelf zitten in de opening van een trailer.

Sylvie zal een gastrol gaan spelen in de Duitse remake van de Nederlandse comedy film ‘Soof’. Wat haar rol precies inhoudt is nog niet bekend, maar ze zal schitteren naast acteurs Annette Frier, Hans-Jochen Wagner en Marc Terenzi. De opnames beginnen vanaf 20 oktober in München en de omgeving daarvan. Wanneer we de film kunnen verwachten is nog niet bekend.

  • sylvie 500
    Sylvie Meis: "First day of filming #movie #munich #excited" Drehstart für die Komödie „Sophie" (Arbeitstitel) mit #AnnetteFrier, #MarcTerenzi, #HansJochenWagner und #JuttaSpeidel :-) http://bit.ly/1BIilBQ #sylviemeis"

www.instagram.com/sylviemeisnews

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties