0

suitsupply 150Het Nederlandse modelabel SuitSupply is één van de populairste en meest opvallende ketens voor pakken en nette herenmode. Bij een groot bedrijf hoort een goede en pakkende reclamestrategie en dat is precies wat SuitSupply heeft gedaan.

In hun nieuwe campagne zijn mannen te zien in pakken van het modelabel, die omringd worden door een groot aantal topless vrouwen. Deze actie schoot even in het verkeerde keelgat in de Verenigde Staten. Tijdens een chatsessie met medewerkers van de flagship store in New York op een forum over mannenmode, kreeg de campagne veel kritiek te verduren. Mensen die meededen aan de chatsessie noemden de beelden oversekst en vonden dat de vrouwen alleen maar als lustobjecten werden afgebeeld. Aanstootgevend was ook een veel gebruikt woord.

Sommige mensen vinden de campagne zo belachelijk dat zij hebben gezegd niet langer kleding van het merk te kopen. Anderen stelden zelfs voor dat het label hun reclamebureau moet ontslaan. Er is echter ook nog gewoon een gecensureerde versie van de campagne te vinden op de website. Hierin dragen de vrouwen gewoon bikinitopjes en overhemden. SuitSupply heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen.

Bekijk de gecensureerde én ongecensureerde foto’s hieronder!

  • 01_SS-CAMP-S1424705_lowres_retouch
  • suitsupply-spring-summer-2014-ss-2014-campaign-nsfw-4
  • suitsupply-spring-summer-2014-ss-2014-campaign-nsfw-7
  • 03__SS-CAMP-S1425114_lowres
  • suit-supply-3
  • suitsupply-spring-summer-2014-ss-2014-campaign-nsfw-14

www.suitsupply.com

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties