0

Schermafbeelding 2015-04-28 om 11.01.25Als ware fashionista zit je waarschijnlijk aan je mobiel gekluisterd. Alleen zo kan je garanderen om up-to-date te zijn van alles op het gebied van mode, bloggers, beauty, designers en al het andere nieuws. Maar, natuurlijk ook om snel een Instagram te kunnen schieten of een Facebook status te kunnen uploaden.

Eén van de fijnste sites als het aankomt op internationaal modenieuws (behalve ILFN natuurlijk) is Style.com. Helaas zal de site een binnenkort een nieuwe identiteit krijgen. In plaats van nieuws zal er op de domeinnaam een e-commerce platform opgezet worden, a.k.a. een gigantische online store, waar je naar verwachting tussen de 100 en 200 high-end labels kan shoppen.

Gelukkig zal de site doorgaan met het verslaan van catwalkshows en ander modenieuws maar dan onder voguerunway.com, als onderdeel van het Vogue U.S. merk. Condé Nast, het moederbedrijf van de websites, zal de komende jaren naar schatting meer dan 100 miljoen dollar in de nieuwe website investeren. Zo hopen ze een stukje mee te gaan pakken van de e-commerce business waarvan de waarde geschat wordt op 3 biljoen dollar (een 3 met 12 nullen erachter).

  • Schermafbeelding 2015-04-28 om 11.03.06
    Style.com zoals het er nu uitziet.

(Beeld: www.style.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties