0

Celebs dress casual on the red carpet.Je zou zeggen dat Miranda Kerr er op het moment niet op haar best uitziet. De scheiding met Orlando Bloom gaat haar vast niet in de koude kleren zitten en hoewel de twee als goede vrienden uit elkaar gaan, is het ongetwijfeld geen makkelijke tijd voor Miranda. Toch is dat aan haar looks zeker niet af te lezen.

We spotten het model tijdens een shoot voor de (waarschijnlijk) nieuwe campagne van H&M in een sexy jurkje en wij kunnen ons niet voorstellen dat Miranda nog lang single blijft. Het asymmetrische bloemenjurkje past perfect bij haar figuur en laat haar benen nóg langer lijken. Nee, wij wisten ook niet dat dat kon. Er zijn vast veel mannen harten op hol geslagen door de stunning en stralende Miranda.

Het kan bijna niet anders dan dat Orlando bij het zien van deze foto’s toch nog wel even twee keer nadenkt over die scheiding. Wij vinden haar er in ieder geval prachtig uitzien en krijgen door het vrolijke printje en het zonnetje meteen zin in de zomer.

Benieuwd naar hoe Miranda Kerr er uitzag? Bekijk de foto’s hier!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties